Foglalás
Inchide

Programe team-building

Să îmbinați utilul cu plăcutul! După munca grea încurajați și recompensați colegii dumneavoastră, să-i oferiți o experiență memorabilă împreună!

Alegeți dintre ofertele noastre de programe team-building, care sunt elementele programelor unor evenimente corporate mici și mari.

Rafting, tură cu căruță, observator de urși, observare de păsări, coacere Kürtöskalács, prezentarea meșteșugurilor tradiționale.

Sau vă prezentăm niște oportunități și mai interesante:

Paintball:
un sport foarte distractiv, care eliberează endorfinul, care reduce stresul cauzat de muncă. Jucătorii învață să colaboreze, să dezvolte o strategie pe care o urmăresc pentru a câștiga.

Segway de teren:
La baza de experiențe Fáradtbakancs vă stă la dispoziție 10 segway-uri originale pentru a descoperi localitatea Izvoare și zona acesteia. Excursia făcută în pădure ar fi amuzament pentru toată echipa. Merită descoperită frumusețea Țării Zânelor pe segway-uri!

Mountaincart:
3 roți, mers în poziția șezând, concentrându-ne doar asupra plăcerii vitezei, pe potecile din pădure, pe cea mai lungă pistă de carting din Transilvania, având o lungime de 10 km, cu o înclinare medie de 10% și cu o diferență de nivel de 1000 m, fără pedale, folosind doar frâna. Mountaincart este sportul îndrăzneților!
Buggy: prin conducerea unui buggy se poate experimenta alternanța unor secțiuni mai ușoare și mai grele, rapide și tehnice, bineînțeles într-un cadru uimitor. Să nu speriați de puțin noroi din pădure, și acesta ajută să aveți un program memorabil!

Spyder:
ce oferă o experiență unică celor cărora îi plac motocicletele și viteza. Acest vehicul cu 3 roți este caracterizat prin confort și siguranță, atât pe drumurile principale cât și în oraș.

Enduro:
Ce vă dă senzația libertății în natură. Nu sunteți legat de drumuri, ci mai mult, greutățile terenului o să vă dea bucuria maximă. Nu contează dacă vorbim despre un motociclist amator sau profesionist, plăcerea este garantată!

E-bike:
Este o experiență de neuitat descoperirea zonei Odorhei cu biciclete elctronice! Nu trebuie să ne fie frică de înclinări, deoarece folosind bicicleta electronică energia nu se pierde, ci mai mult, la sfârșitul excursiei încărcarea este garantată.

Via Ferrata:
să avem în vedere prima cale de fier din Harghita-Mădăraș. Escaladarea stâncei Kecskevesz de o înălțime de aproximativ 60 de metri este o provocare atât pentru alpiniștii începători, cât și pentru cei avansați.

Așteptăm întrebările dumneavoastră, cereți oferta noastră personalizată!

Vă stăm la dispoziție cu informații și oferte de preț la următoarele date de contact:

Eveniment team-building cu cazare:
office@kukullo.ro; +40 266 213 963
marketing@kukullo.ro; +40 726 326 050

Cerere ofertă eveniment